Kokkipalvelu on monipuolinen ruoka- ja ateriapalvelu nykypäivään

Kokkipalvelu on monipuolinen ruoka- ja ateriapalvelu
Kokkipalvelu  on uudenlainen, monipuolinen ruokapalvelu joka on saatavilla Tampereen alueella.

Kokkipalvelussa konseptin ideana on lyhyesti se, että me saavumme sovitusti asiakkaan luo raaka-aineiden kera ja valmistamme ruokaa asiakkaan omassa keittiössä asiakkaan välineillä. Palvelua voi soveltaa lähes rajattomasti, riippuen asiakkaan toiveista ja tilanteesta johon apua tarvitaan. Listasimme muutamia paremmin tunnetumpia palvelumalleja johon Kokki - ja ateriapalvelumme tarjoaa uudenlaisen vaihtoehdon.

 

Kokkipalvelun ja pitopalvelun ero on siinä että pitopalvelussa tuodaan ruoat valmiina asiakkaan luokse jolloin palvelu ei ole kuin tarjoilutyön osalta kotitalousvähennyskelpoinen. Kokkipalvelun henkilömäärälle ei ole alarajaa, suositus henkilömäärä on 2-15 vierasta. Olemme toteuttaneet kokkipalveluna mm. grillijuhlia, syntymäpäiväillallisia, arvovierastilaisuuksia kuten myös perinteisiä kotikäyntejä arkiruoan merkeissä.

 

Kokki kotiin - yksityistilaisuuksiin tai vaikka opetukseen

Kokki kotiin - yksityistilaisuuksiin tai vaikkai opetukseen!

Oma kokki palvelemassa teitä? Miltä kuulostaisi illallinen kotona, ystävien seurassa ilman tuskailuja keittiössä? Tulemme  tekemään ravintolatasoisen illallisen luoksesi, katamme pöydät,  ja huolehdimme tarjoiluista. Lopuksi siivoamme sotkut ja hiivimme kaikessa hiljaisuudessa pois. Kokki kotiin -palvelua voi soveltaa monipuolisesti myös opetus tarkoitukseen.

Kokki kotiin -palvelu on suosituin konseptimme joka on kerännyt paljon kiitosta tyytyväisiltä asiakkailtamme!

Ateriapalvelu - arkeen

Ateriapalvelu avuksi arjen kiireisiin

Tilatessa ateriapalvelun, saa halutessaan vastineeksi ruokaa jääkaapin täytteeksi useamman päivän ajaksi. Valmistamme ruuat jotka voidaan myös pakastaa yksittäin suoraan annospakkauksiin, joista seuraavien päivien lounaat saadaan näppärästi lämmitettyä ilman ruokahävikkiä. Saavumme sovittuna päivänä, sovittaessa tuomme raaka-aineet mukanamme, valmistamme ruuat sekä siivoamme jälkemme.

 

Kotiateriapalvelu - senioreille

Kotiateriapalvelusta ruokapalvelua seniorille tai eläkeläiselle

Kotiateriapalvelua seniori-iän saavuttaneille sekä eläkeläisille. Tätä pakettia tarjoamme hintaan 35€ / tunti. Erinomainen vaihtoehto laitosmaiselle ruualle, ja kaupan päälle kylään viihdyttämään saapuvat puheliaat ja aina ystävälliset Soppanoidat!

 

Palveluun voi liittää helposti myös opetusta

Jos teillä on haasteita keittiössä niin opetamme samalla miten onnistut itse tulevaisuudessa.  Erityisosaamisemme on allergioiden ja erityisruokavalioihin liittyvä ravitsemuksellinen tieto.  Opetustamme on mahdollista saada myös englanniksi ja ruotsiksi.

Mitä palvelumme maksaa?

  • Perushinnoittelu on 45,00€/h.
  • Eläkeläisille hinta on 35,00 € /h.
  • Hinnat sisältävät matkakulut Tampereen keskustan tuntumassa (20 km säteellä.)

Huomioithan myös, että palvelujen hinnat eivät sisällä raaka-ainekuluja, vaan ne lisätään loppulaskuun.

Huomioi kotitalousvähennys

Tiesithän että voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa?
Lue lisää!

A post shared by Soppanoidat (@soppanoidat) on

Kiinnostuitko? - Ota meihin yhteyttä, ja kerro meille miten voisimme palvella juuri teitä!